Erhverv

Gazellepris i første hug til Salgskompagniet fra Skodsborg

Salgskompagniet, en ung og banebrydende konsulentvirksomhed indenfor salgsrådgivning med rødder i Skodsborg, har netop bevist, at Gazelleprisen kan erobres ved første forsøg, hvilket er muligt ved virksomheders fjerde regnskabsår.  
Mikael Munk, stifter og partner hos Salgskompagniet, udtrykker sin begejstring:

”Lige siden vi grundlagde Salgskompagniet, har vores mål altid været at opnå Gazelleprisen. Så det var utrolig glædeligt at modtage prisen, og det er et ”proof of concept” for os. Vi bryster os af at få andre til at vækste, så vi skal naturligvis også selv vækste. Det er en bestået svendeprøve – og det ligger naturligvis op til, at dem skal vi have flere af i fremtiden.”

Gazelleprisen tildeles af BØRSEN og honorerer virksomheder, der på kort tid har opnået imponerende vækst og succes. Salgskompagniet, grundlagt i 2018, har dedikeret sig til at revolutionere salgskompetencer og præstationer gennem deres skræddersyede rådgivning og undervisning, som de med succes har udrullet for utallige kunder i Skodsborg samt resterende dele af landet.

Rider på en imponerende vækstbølge

De har opnået en bemærkelsesværdig vækst i deres forretning. For at opnå status som en ”gazellevirksomhed” kræves det, at omsætningen eller bruttoresultatet fordobles i løbet af fire regnskabsår.

”Grunden til succesen hos os har været et dedikeret fokus, hvor vi har haft høj vækst alle år. Vi har konsekvent fulgt vores strategi og haft en konkret plan, som vi med stor succes har udført. Vi har tiltrukket tilfredse kunder, der ikke kun anbefaler os, men også vender tilbage igen og igen,” fortæller Mikael Munk.

Salgskompagniet har oplevet betydelig vækst i deres forretning og har opnået anerkendelse for deres ekspertise inden for salgstræning og rådgivning til ledere og medarbejdere i forskellige virksomheder og institutioner.

Fremtiden ser lys ud for Salgskompagniet

Udover Skodsborg, så har de også en afdeling i Herning og dækker derfor store dele af landet. Deres planer for fremtiden inkluderer en fortsat vækst og udvikling.

”Vi havde vores tvivl om, hvorvidt der overhovedet var plads til os på et marked, der tidligere har været præget af intens konkurrence. Derfor er det en stor tilfredsstillelse, og vi ser tydeligt, at vores plads gradvist udvides. Vores mål er selvfølgelig at stræbe efter at vinde gazelleprisen igen næste år,” udtaler Mikael Munk med forventning i stemmen.

Kommentarer