Holte

Flaghejsning i Rudersdal for Danmarks udsendte

Arkivfoto: Pixabay/torben7400

Borgmester Ann Sofie Orth inviterer veteraner, pårørende og Rudersdal-borgere til sammenkomst, taler og morgenkaffe for at mindes og hædre Danmarks udsendte.

Den 5. september er Flagdag for Danmarks udsendte, og det markeres fra morgenstunden i Rudersdal. Med taler af blandt andre general Peter Bartram, som er tidligere forsvarschef, kan borgere i kommunen være med til at mindes og hædre de danske udsendte i en tid, hvor den internationale sikkerheds- og forsvarspolitiske situation er alvorlig.

– På denne dag er det vigtigt, at vise støtte til de danske soldater og krigsveteraner og at mindes de faldne, som har gjort tjeneste ved de danske internationale operationer. Jeg er glad for, at den tidligere forsvarschef Peter Bartram har sagt ja til at deltage, og jeg håber, at veteraner og deres familier har lyst til at være med på denne særlige dag sammen med andre Rudersdal-borgere, siger Ann Sofie Orth (K), borgmester i Rudersdal Kommune.

Arrangementet den 5. september begynder klokken 8.00 med flaghejsning på Rudersdal Rådhus, Øverødvej 2 i Holte. Ud over Peter Bartram vil også borgmesteren og folketingsmedlem Mette Abildgaard (K) holde taler, mens der serveres kaffe og morgenbrød i Rådssalen.

Interesserede kan tilmelde sig til borgmestersekretær Susanne Hansen på mail SH@rudersdal.dk. Af hensyn til det praktiske er tilmeldingsfristen den 3. september

Kommentarer