Find et værksted tæt på dig

Artiklen er sponsoreret.

Er du træt af at køre bilen til forhandlerens værksted, hver gang der er noget, der skal efterses? Det kan både være i forbindelse med service eller reparationer. Mange vælger at køre til forhandleren inden for garantiperioden, men har du købt bilen et stykke væk, kan det være ganske bøvlet for dig at få det til at passe ind i hverdagen. I stedet kan du prøve at kigge efter autoriserede værksteder, der også kan stå for eftersynet.

Med et autoværksted i Birkerød får du forhåbentlig muligheden for at få repareret din bil tæt på dig eller din arbejdsplads. Man ønsker aldrig, at der er noget på bilen, der ikke fungerer, men ikke desto mindre er det bare sådan det er, nogle gange. Det kan dog også være, der bare er tale om et serviceeftersyn. Der er desuden flere værksteder, der tilbyder klargøring til syn, hvis din bil er indkaldt til det.

Er du punkteret?

Det er aldrig sjovt at punktere. Hvis du har vejhjælp, vil du kunne få kørt bilen til dit værksted. Måske du frygter, at det betyder, at du skal til at skifte dækket – og dermed helst også at skifte alle fire dæk. Hvis der er tale om en relativt simpel punktering, er der heldigvis andre løsninger, der typisk er billigere. Lapning af bildæk er ikke en umulighed, og det kan gøre, at dine dæk har mange gode kilometer i sig endnu.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på dine dæks tilstand. Får du skiftet til henholdsvis sommer- og vinterdæk ved et autoværksted, vil mekanikerne også sørge for at informere dig, hvis dine dæk er ved at være slidte. Hvis du selv skifter, er du også nødt til at være den, der har overblikket, så du ikke kører ud på dæk, der ikke længere har tilstrækkeligt mønster til at være sikre.

Kommentarer